Английско лятно училище

Английско лятно училище за деца от 6 до 10 г.

105 6

Езикова школа СВЕТЛА предлага летни занятия по английски език, включващи забавни игри и дейности, свързани с ежедневието на децата, чрез които те развиват своите умения за говорене докато се забавляват.

2819

Занятията протичат всеки ден от 8:30 до 12:30 през месеците юни и юли.

974

В началния етап от обучението си децата се научават да използват конкретни фрази и изречения от тяхното ежедневие, да разбират и изпълняват кратки инструкции и се подготвят за следващия етап, когато се развиват уменията им за писане и четене.

1516

Групите се състоят от максимум шест деца, което гарантира индивидуалния подход към всяко едно дете и постигането на максимални резултати. В уроците са включени игри, песни, забавни състезания и истории.

 

Повече за нашия център:

Центърът се намира на ул. “Джордж Вашингтон” 1, ЖК “Пентагон”, офисна част, секция Д, етаж 1, офис 1.

Предлага се чуждоезиково обучение за възрастни и деца, подготовка за сертификатните изпити по английски език на University of Cambridge, обучение на преподаватели и интензивно чуждоезиково обучение за чужденци.

Курсът по английски език за възрастни включва шест нива – Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper-intermediate, Advanced.

Всички, успешно преминали курса, получават сертификат за владеене на съответното ниво, съответстващо на нивата, определени от Общата европейска езикова рамка (A1-C2).

Сертификатните курсове за подходящи за ученици и възрастни, които планират да се явят на изпит за сертификатите на University of Cambridge (FCECAECPEIELTS).
Курсистите придобиват необходимите знания и умения и се запознават със специфичния за съответния изпит формат.

При обучението на деца се използват най-съвременните и ефективни методи: при най-малките езикът се усвоява по метода на овладяване на майчин език. Благодарение на забавните игри, песни и състезания, включени в учебния процес, децата неусетно научават езика, докато се забавляват.
При учениците поетапно се надграждат и четирите езикови умения: писане, четене, слушане, говорене.

Учебните занятия са разпределени равномерно през седмицата в удобно за курсистите време и също така се предлагат и вечерни и съботно неделни курсове. 

Предлагат се и летни програми за ученици през месеците юни, юли и август.

Обучението на преподаватели е предназначено за студенти и преподаватели, които искат да овладеят най-новите международни методи за преподаване на различни възрастови групи и да осъвършенстват уменията си с помощта на практически курс. Курсът включва: планиране на урока, преподаване на нови думи, преподаване на граматика, развиване на отделните езикови умения (писане, четене, слушане с разбиране, говорене), коригиране на грешки и оценяване.

May 2020
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031