Сертификатни курсове

Сертификатни курсове:

FCE1

FCE е международен сертификат, обхващащ ниво B2 от ОБЩАТА ЕВРОПЕЙСКА ЕЗИКОВА РАМКА, който е признат от хиляди работодатели и университети по цял свят. Той ви дава една добра основа от знания, нужни за успешното полагане на следващите изпити на University of Cambridge.

Учебната система е First Certificate Masterclass на издателство Oxford University Press. По време на изпита не само придобивате необходимите знания и умения за успешното полагане на изпита, но и се запознавате с специфичния за този изпит формат и критериите на изпитващите.

CAE

CAE е  вторият сертификат на  University of Cambridge, който удостоверява вашите умения за свободно общуване на английски език в широк спектър от сфери. Той обхваща ниво C1 от ОБЩАТА ЕВРОПЕЙСКА ЕЗИКОВА РАМКА.

Учебната система е CAE Result на Oxford University Press. По време на курса ще се научите да използвате езика в неговото многообразие както в личен, така и в професионален план. Ще можете да се изразявате спонтанно устно и писмено.

CPECPE съотвества на ниво С2 от ОБЩАТА ЕВРОЙПЕСКА ЕЗИКОВА РАМКА и е най-високо ниво на владеене на английски език.

Учебната система е Proficiency Masterclass на издателство Oxford University Press. CPE е валиден за цял живот и успешно положилите този изпит могат да участват с лекота в разговори и дискусии, да се изразяват ясно в устна и писмена форма в различни ситуации от различни сфери.

IELTS  IELTS е международно признат изпит за проверка нивото на компетентност по английски език. Валидността на този изпит е две години от датата на издаване на сертификата.

Учебната система е IELTS Masterclass на Oxford University Press. По време на курса ще научите всичко, необходимо за успешното полагане на изпита.

May 2020
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031