Английски език за начинаещи – Кърджали

Английски език за начинаещи – Кърджали

Английски език за начинаещи и напреднали – КърджалиАнглийски език - Кърджали

На 10 юли 2014 г. в град Кърджали отвори врати новият езиков център ЕЗИКОВА ШКОЛА на ДОЦЕНТ ИВАН ИЛИЕВ.  Иван Илиев е известен учен в областта на лингвистиката, полиглот и експерт по чуждоезиково обучение.

Центърът се намира на ул. “Джордж Вашингтон” 1, ЖК “Пентагон”, офисна част, секция Д, етаж 1, офис 1.

Предлага се чуждоезиково обучение за възрастни и деца, подготовка за сертификатните изпити по английски език на University of Cambridge, обучение на преподаватели и интензивно чуждоезиково обучение за чужденци.

Курсът по английски език за възрастни включва шест нива – Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper-intermediate, Advanced.

Всички, успешно преминали курса, получават сертификат за владеене на съответното ниво, съответстващо на нивата, определени от Общата европейска езикова рамка (A1-C2).

Сертификатните курсове за подходящи за ученици и възрастни, които планират да се явят на изпит за сертификатите на University of Cambridge (FCECAECPEIELTS).
Курсистите придобиват необходимите знания и умения и се запознават със специфичния за съответния изпит формат.

При обучението на деца се използват най-съвременните и ефективни методи: при най-малките езикът се усвоява по метода на овладяване на майчин език. Благодарение на забавните игри, песни и състезания, включени в учебния процес, децата неусетно научават езика, докато се забавляват.
При учениците поетапно се надграждат и четирите езикови умения: писане, четене, слушане, говорене.

Учебните занятия са разпределени равномерно през седмицата в удобно за курсистите време и също така се предлагат и вечерни и съботно неделни курсове. 

Предлагат се и летни програми за ученици през месеците юни, юли и август.

Обучението на преподаватели е предназначено за студенти и преподаватели, които искат да овладеят най-новите международни методи за преподаване на различни възрастови групи и да осъвършенстват уменията си с помощта на практически курс. Курсът включва: планиране на урока, преподаване на нови думи, преподаване на граматика, развиване на отделните езикови умения (писане, четене, слушане с разбиране, говорене), коригиране на грешки и оценяване.

Posted in Видео материали

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

September 2019
M T W T F S S
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30