News


Центърът се намира на ул. “Джордж Вашингтон” 1, ЖК “Пентагон”, офисна част, секция Д, етаж 1, офис 1.

Предлага се чуждоезиково обучение за възрастни и деца, подготовка за сертификатните изпити по английски език на University of Cambridge, обучение на преподаватели и интензивно чуждоезиково обучение за чужденци.

Курсът за възрастни включва шест нива – Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper-intermediate, Advanced.

Всички, успешно преминали курса, получават сертификат за владеене на съответното ниво, съответстващо на нивата, определени от Общата европейска езикова рамка (A1-C2).

Сертификатните курсове за подходящи за ученици и възрастни, които планират да се явят на изпит за сертификатите на University of Cambridge (FCE, CAE, CPE, IELTS).
Курсистите придобиват необходимите знания и умения и се запознават със специфичния за съответния изпит формат.

При обучението на деца се използват най-съвременните и ефективни методи: при най-малките езикът се усвоява по метода на овладяване на майчин език. Благодарение на забавните игри, песни и състезания, включени в учебния процес, децата неусетно научават езика, докато се забавляват.
При учениците поетапно се надграждат и четирите езикови умения: писане, четене, слушане, говорене.

Учебните занятия са разпределени равномерно през седмицата в удобно за курсистите време и също така се предлагат и вечерни и съботно неделни курсове. 

Предлагат се и летни програми за ученици през месеците юни, юли и август.

Обучението на преподаватели е предназначено за студенти и преподаватели, които искат да овладеят най-новите международни методи за преподаване на различни възрастови групи и да осъвършенстват уменията си с помощта на практически курс. Курсът включва: планиране на урока, преподаване на нови думи, преподаване на граматика, развиване на отделните езикови умения (писане, четене, слушане с разбиране, говорене), коригиране на грешки и оценяване.

 

 

 

 

July 2020
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031